Uutiset

Field kaudet huipentuvat Final Fouriin

16.9.2016

Koko lacrossekansan odotetuin viikonloppu on jälleen täällä, kun Final Four –pelit starttaavat huomenna lauantaina Helsingin Velodromilla. Uusiiko Turku Titans Suomenmestaruutensa ja kuka haastaa Helsingin naisten finaalissa?... Lue lisää »

Turku Titansille Ken Galluccio Cupin neljäs sija

16.9.2016

Ken Galluccio Cup 2016 pelattiin Belgian Gentissä 10.-11.9, jossa paremmuudestaan mittelivät Euroopan Field sarjojen voittajat. Suomesta mukana oli miesten viime vuoden Suomenmestari Turku Titans. Osallistujat miehet field: HTHC Hamburg... Lue lisää »

Runkosarjat saatiin pakettiin lauantaina Lahdessa

29.8.2016

Lauantaina pelattiin viimeiset runkosarjan ottelut Lahden Kisapuistossa niin miesten kuin naisten osalta. Helsinki esitti jälleen vahvaa osaamista ottamalla voitot niin Lahden miehistä kuin naisistakin. Helsinki Cherookies joutui kuitenkin... Lue lisää »

Naisten sarja sai jatkoa Jyväskylässä

8.8.2016

Jyväskylässä miteltiin jälleen kerran naisten SM-sarjan otteluiden merkeissä menneenä viikonloppuna. Helsinki Chiefettes osoitti vahvaa hallintaa pelikentällä ja Lahti Predators Women taisteli voiton WSU -yhdistelmäjoukkueesta. Viikonlopun... Lue lisää »

Suomelle EM-pronssia!

8.8.2016

Suomen miehet voittivat lauantaina 6.8.2016 Budapestin EM-kisoissa pronssia kukistamalla Walesin luvuin 4-12. Arvokisahistorian ensimmäinen mitali on osoitus pitkäjänteisestä työstä lajin eteen niin pelaajien kuin seuratoiminnan saralla. Onnea... Lue lisää »