Uutiset

Helsinki Chiefettes ja Lahti Predators Women taistelevat naisten mestaruudesta

31.8.2017

Naisten runkosarjan viimeiset ottelut pelattiin alkuviikosta, kun Helsinki Chiefettes kohtasi niin Lahden kuin Helsinki Cherookiesin arkiotteluiden merkeissä. Tiistaina 29.8 pelatussa Lahti -ottelussa, joukkueet päätyivät lopulta pistejakoon... Lue lisää »

Naisten SM-sarja jatkui Jyväskylässä - Miehet tosi toimiin Helsingissä

24.7.2017

Viikonloppu oli taas täynnä lacrossea, kun naisten sarjaa jatkettiin Jyväskylässä lauantaina kolmen pelin verran ja miehet starttasivat oman sarjansa Helsingissä sunnuntaina. Lahden Predators Women oli voitokkaalla tuulella ottaessaan voitot... Lue lisää »

Box Lacrossen EM-pronssi Suomeen

16.7.2017

Se on siinä! Suomen upeat kotikisat saivat vielä upeamman päätöksen, kun Suomi otti 11-6 voiton Saksasta lauantaina pelatusta EM-pronssiottelusta. Mitali on Suomelle historian ensimmäinen box lacrossen arvokisoista ja antoi näin upeaa... Lue lisää »

Miesten Field maajoukkueelle uusi joukkueenjohtaja

12.7.2017

Nyt kun Suomen maajoukkue valmistautuu huomiseen peliin, niin otetaan näin välipäivänä katse eteenpäin ja kuulostellaan mitä field rintamalla tapahtuu. Miesten field maajoukkue on saanut uuden miehen peräsimeensä. Suomi Lacrossen... Lue lisää »

EBLC2017 - Suomelle upea voitto Englannista

11.7.2017

Suomi kohtasi viimeisessä runkosarjan ottelussaan Englannin. Tämä maanantai-illan jännistysnäytelmä tiivisti kaiken, mitä penkkiurheiluja voi toivoa; upeita maaleja, tärkeitä torjuntoja ja kovia taklauksia. Ottelu... Lue lisää »