Naisten maajoukkueen valmennus on valittu

12.12.2017

Suomen Lacrosseliiton hallitus valitsi naisten maajoukkueen valmentajiksi pelikentiltäkin tutun kolmikon, jonka muodostavat Sinikka Ijäs, Mari Lamberg ja Suvirantapuska. Päävalmentajan saappaisiin astuu jo aiempaakin valmennuskokemusta omaava Sinikka ja apuvalmentajina toimivat Mari ja Suvi.

Pelikausia tällä triolla on takanaan yhteensä yli 20 ja heistä jokainen on myös edustanut Suomea maajoukkuetasolla. Valmennuksen kanssa yhteistyössä toimivat joukkueenjohtaja Anna Rasa ja maajoukkueen fysioterapeutti Martta Keskitalo. Tuoreen valmennustiimin vahvuuksiin voidaan varmasti laskea pelaajatuntemus, jonka pohjalta on hyvä rakentaa maajoukkue Israelissa vuonna 2019 pelattaviin MM-kisoihin.

                    

            Päävalmentaja Sinikka Ijäs                                        Apuvalmentaja Mari Lamberg                                     Apuvalmentaja Suvi Rantapuska

”Meidän tavoitteenamme olisi saada kisoihin joukkue, jossa on hyvä yhteishenki ja pelaajilla on halu kehittyä ja mukautua uusiin juttuihin. Haluaisimme, että saisimme jo hieman kuihtumassa olevan Suomen lacrosseporukan taas innostumaan tavoitteellisesta treenaamisesta.”

Tulevista avoimista leireistä tiedotetaan facebookissa Suomen Lacrosseliiton ja maajoukkueiden sivuilla.