Box Lacrossen Suomi - Ruotsi sekä SM-loppuottelut suorana Fanseatilla viikonloppuna

10.6.2017

Heinäkuussa Fanseat näyttää 8-päiväiset EM-kisat (European Box Lacrosse Championships, EBLC 2017) suorana Suomen Turusta. 

Loppuhuipennusta vailla olevan Box Lacrosse -kauden miesten SM-sarjan loppuotteluita pääsee nyt seuraamaan sekä kotisohvalta että reissun päältä tai vaikka laiturinnokasta: ottelulähetykset ovat katsottavissa suorana ja tallenteina, verkossa ja mobiilisti, kuten älypuhelimella tai tabletilla, myös ulkomailla.

Fanseatin lacrossekausi korkataan tänään lauantaina 10. kesäkuuta Suomi-Ruotsi maaottelulla Turun Gatorade Areenalta. Sunnuntaina areenalla miesten SM-pronssista kisaavat LTU ja Vaasa, iltapäivän finaaliottelussa kohtaavat Turku ja Lahti. Ottelulähetykset on selostettu suomeksi. 

Heinäkuussa Box Lacrossen ystäviä hemmotellaan oikein olan takaa, kun lajin ensimmäiset EM-kisat Turusta tuovat Fanseatille kahdeksan kokonaista päivää haavien huminaa: EM-titteleistä taistelee Suomen lisäksi 13 muuta joukkuetta, muiden muassa Israel, Irlanti, Turkki, Serbia, Englanti, Tshekin Tasavalta, Ruotsi ja Saksa.

"Mahtavaa saada tunnettu suomalainen palvelu näyttämään lacrossea suorana! Tulevan viikonlopun Suomi-Ruotsi ottelu ja SM-finaali toimivat yleisölle toivottavasti innoittajana palata tämän viihdyttävän lajin pariin niin kotikatsomoissa kuin paikanpäälläkin, kun heinäkuussa aletaan taistelemaan EM-mitaleista", iloitsee EM-kisakoordinaattori Matti Tähkäpää. 

Tarkat lähetysajat löytyvät Fanseatin tapahtumakalenterista osoitteesta www.fanseat.com/schedule. Tervetuloa eturiviin! 

Katsoaksesi livelähetyksiä, toimi näin:

1. Klikkaa itsesi osoitteeseen www.fanseat.com tai lataa itsellesi Fanseat-sovellus iTunes -kaupasta:

.Elisa Viihteen asiakkaana voit katsoa lähetyksiä myös Elisa Viihde Sport-kanavilta

2. Tarkista lähetyksen ohjelma ja aikataulu osoitteessa www.fanseat.com/schedule.

3. Tykkää Fanseat-sivusta Facebookissa ja seuraa Twitterissä: @Fanseat_FI.

4. Ota mukava asento, nauti suorista lähetyksistä ja kannusta suosikkejasi jakamalla parhaat palat somessa hashtägeillä #boxlacrosse #fanseat