Uutiset

Miesten Field SM-sarjan otteluohjelma julki

7.6.2017

Miesten Field SM-sarjan otteluohjelma on julkaistu. Sarja käynnistyy heinäkuun 23. päivä ottelulla Helsinki Chiefs vs. Lahti Predators ja jatkuu siitä taas kuukauden päästä Lahdessa turnausmuotoisena. Sarjan mitalipelit pelataan syyskuun... Lue lisää »

Naisten SM-sarjan otteluohjelma julki

29.5.2017

Miesten Box Lacrosse -kausi on runkosarjan puolesta taputeltu ja finaalit kolkuttavat ovea jo parin viikon päästä. Nyt on siis hyvä aika kääntää katseet hetkeksi naisten lacrossen puoleen, jossa sarja saadaan täyteen vauhtiin... Lue lisää »

Turku Titans ja Lahti Box Monkeys kohtaavat jälleen SM-fnaalissa

22.5.2017

Box Lacrosse -sarja sai menneenä viikonloppuna jatkoa, kun Lahden SOL-Areenalla kulutettiin kaukaloa kahdeksan ottelun verran. Lauantain ensimmäinen ottelu oli hyvin jäähyrikas ja pelin lämpöiset tunteet pystyi vaistoamaan katsomoon... Lue lisää »

Box Lacrosse -maaottelu Turussa

17.5.2017

Suomen Box -maajoukkue säätää vielä viimeisiä palasia kohdilleen lauantaina 10.6 Turun Gatorade Centerillä kello 15:00 pelattavassa harjoitusottelussa. Tilanne ei voisi yleisön kannalta olla herkullisempi, sillä vastaan asettuu rakas... Lue lisää »

Box Lacrossen sarja käyntiin Lahdessa

14.5.2017

Box Lacrosse -kausi pyöräytettiin käyntiin eilenä Lahden SOL-Areenalla. Peiliaikataulu oli tiivis ja jokainen joukkue pelasi päivän aikana kaksi ottelua. Turku Titans esitti taidokasta pelityyliä ja otti näyttävät voitot molemmista... Lue lisää »