Uutiset

Miesten Field maajoukkueelle uusi joukkueenjohtaja

12.7.2017

Nyt kun Suomen maajoukkue valmistautuu huomiseen peliin, niin otetaan näin välipäivänä katse eteenpäin ja kuulostellaan mitä field rintamalla tapahtuu. Miesten field maajoukkue on saanut uuden miehen peräsimeensä. Suomi Lacrossen... Lue lisää »

EBLC2017 - Suomelle upea voitto Englannista

11.7.2017

Suomi kohtasi viimeisessä runkosarjan ottelussaan Englannin. Tämä maanantai-illan jännistysnäytelmä tiivisti kaiken, mitä penkkiurheiluja voi toivoa; upeita maaleja, tärkeitä torjuntoja ja kovia taklauksia. Ottelu... Lue lisää »

Suomen Box maajoukkue voittoon - Ruotsi kaatui selkein lukemin

11.6.2017

Suomen Box Lacrosse maajoukkue viimeisteli kuvioitaan tulevia EM-kisoja silmällä pitäen 10.6.2017 Turun Gatorade Centerillä harjoitusottelussa Ruotsia vastaan. Heti ottelun alusta asti oli selvää, kumpi joukkue on kapellimestarin... Lue lisää »

Box Lacrossen Suomi - Ruotsi sekä SM-loppuottelut suorana Fanseatilla viikonloppuna

10.6.2017

Heinäkuussa Fanseat näyttää 8-päiväiset EM-kisat (European Box Lacrosse Championships, EBLC 2017) suorana Suomen Turusta.  Loppuhuipennusta vailla olevan Box Lacrosse -kauden miesten SM-sarjan loppuotteluita pääsee nyt seuraamaan... Lue lisää »

Miesten Field SM-sarjan otteluohjelma julki

7.6.2017

Miesten Field SM-sarjan otteluohjelma on julkaistu. Sarja käynnistyy heinäkuun 23. päivä ottelulla Helsinki Chiefs vs. Lahti Predators ja jatkuu siitä taas kuukauden päästä Lahdessa turnausmuotoisena. Sarjan mitalipelit pelataan syyskuun... Lue lisää »