Lisenssi 2020

Suomen Lacrosseliitto ry jatkaa yhteistyötään OP Vakuutus Oy:n kanssa. Pelaajat maksavat henkilökohtaiset Liiton lisenssit ja mahdolliset vakuutukset suoraan itse. Liitto tarjoaa myös mahdollisuuden hankkia lisenssijärjestelmän kautta henkilökohtaisen lajivakuutuksen.

Lisenssien ja vakuutusten hinnat ovat seuraavat:

  • A-lisenssi (syntynyt 31.3.2005 tai aikaisemmin): Lisenssi 40€ / Sporttiturva-vakuutus 210€ 
  • B-lisenssi (syntynyt 1.4.2005 - 31.3.2008): Lisenssi 40€ / Sporttiturva-vakuutus 80€
  • C-lisenssi (syntynyt 1.4.2008 tai myöhemmin): Lisenssi 15€ / Sporttiturva-vakuutus 19€ **HUOM! C-lisenssin ostajalle vakuutus pakollinen**
  • Lisätietoja täältä

Yli 18 -vuotiaat saavat pelata liiton alaisia otteluita ilman vakuutusta. Ostamalla Suomen Lacrosseliiton lisenssin hyväksyt tämän vastuuvapautuksen. Tällöin mahdolliset loukkaantumiset harjoituksissa, liiton tapahtumien matkoilla ja ottelutapahtumissa ovat henkilön omalla vastuulla. Käytössä voi myös olla henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Yleensä ne eivät kuitenkaan kata kilpaurheilua.

Vakuutus kattaa myös ulkomailla tapahtuvat tapaturmat, muttei mahdollisia ylimääräisiä matkakustannuksia, peruuntumisia ym.

Alle 18-vuotiailla vakuutusosa on pakollinen. Vakuutus tulee olla joko liiton vakuutussopimuksen kautta tai kilpaurheilun ja lacrossen kattavasta tapaturmavakuutuksesta tulee olla kirjallinen todistus vakuutusyhtiöltä.

Lisenssiosa on pakollinen jokaiselle liiton alaisia otteluita pelaavalle henkilölle. Maksaessasi lisenssin säilytä kuitti tositteena suorituksesta.

Sporttiturva on määräaikainen Sporttiturva tulee voimaan 1.4.2020, kun maksat sen huhtikuun 2020 aikana. Jos maksat myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Sporttiturva päättyy 31.3.2021. Vakuutusehdot löytyvät täältä.

Lisenssiosa ja mahdollinen vakuutusosa tulee maksaa yhdessä osassa. Maksun tulee olla suoritettuna viimeistään päivää ennen pelaajan ensimmäistä ottelua.

Lisenssin rekisteriseloste löytyy täältä

Lisenssi lunastetaan osoitteesta:

https://www.suomisport.fi