Lisenssi 2018

Suomen Lacrosseliitto ry jatkaa yhteistyötään OP Vakuutus Oy:n kanssa. Pelaajat maksavat henkilökohtaiset Liiton lisenssit ja mahdolliset vakuutukset suoraan itse. Liitto tarjoaa myös mahdollisuuden hankkia lisenssijärjestelmän kautta henkilökohtaisen lajivakuutuksen. Lisätietoja täältä

Lisenssien hinnat ovat seuraavat:

  • Miehet yli 16v. Vakuutus: 210€ / Lisenssi: 40€
  • Naiset yli 16v. Vakuutus: 135€ / Lisenssi 40€
  • 15-12v. Vakuutus: 80€ / Lisenssi 40€
  • syntynyt 1.4.2006 tai myöhemmin: Vakuutus: 19€ / Lisenssi 15€

Yli 18-vuotiaat saavat pelata liiton alaisia otteluita ilman vakuutusta. Ostamalla Suomen Lacrosseliiton lisenssin hyväksyt tämän vastuuvapautuksen. Tällöin mahdolliset loukkaantumiset harjoituksissa, liiton tapahtumien matkoilla ja ottelutapahtumissa ovat henkilön omalla vastuulla. Käytössä voi myös olla henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Yleensä ne eivät kuitenkaan kata kilpaurheilua.

Vakuutus kattaa myös ulkomailla tapahtuvat tapaturmat, muttei mahdollisia ylimääräisiä matkakustannuksia, peruuntumisia ym.

Alle 18-vuotiailla vakuutusosa on pakollinen. Vakuutus tulee olla joko liiton vakuutussopimuksen kautta tai kilpaurheilun ja lacrossen kattavasta tapaturmavakuutuksesta tulee olla kirjallinen todistus vakuutusyhtiöltä.

Lisenssiosa on pakollinen jokaiselle liiton alaisia otteluita pelaavalle henkilölle. Maksaessasi lisenssin säilytä kuitti tositteena suorituksesta.

Lisenssit tulevat myyntiin 1.4.2018 ja ovat voimassa 31.3.2019 saakka.

Lisenssiosa ja mahdollinen vakuutusosa tulee maksaa yhdessä osassa. Maksun tulee olla suoritettuna viimeistään päivää ennen pelaajan ensimmäistä ottelua.

Lisenssin tuoteseloste on lähetetty seurojen yhteyshenkilöille.

Lisenssi lunastetaan osoitteesta:

https://www.suomisport.fi