Fanseatin lacrossekausi korkatiin lauantaina 10. kesäkuuta Suomi-Ruotsi maaottelulla Turun Gatorade Areenalta. Sunnuntaina areenalla pelattiin vielä miesten SM-pronssista LTU:n ja Vaasa:n välillä, iltapäivän finaaliottelussa taas kohtasivat Turku ja Lahti. Ottelulähetykset selostettiin suomeksi. 

Heinäkuussa Box Lacrossen ystäviä hemmotellaan oikein olan takaa, kun lajin ensimmäiset EM-kisat Turusta tuovat Fanseatille kahdeksan kokonaista päivää haavien huminaa: EM-titteleistä taistelee Suomen lisäksi 13 muuta joukkuetta, muiden muassa Israel, Irlanti, Turkki, Serbia, Englanti, Tšekki, Ruotsi ja Saksa.

"Mahtavaa saada tunnettu suomalainen palvelu näyttämään lacrossea suorana! Suomi-Ruotsi -ottelu ja SM-finaali toimivat yleisölle toivottavasti innoittajana palata tämän viihdyttävän lajin pariin niin kotikatsomoissa kuin paikanpäälläkin, kun heinäkuussa aletaan taistelemaan EM-mitaleista", iloitsee EM-kisakoordinaattori Matti Tähkäpää. 

Tarkat lähetysajat löytyvät Fanseatin tapahtumakalenterista osoitteesta www.fanseat.com/schedule. Tervetuloa eturiviin! 

Katsoaksesi livelähetyksiä, toimi näin:

1. Klikkaa itsesi osoitteeseen www.fanseat.com tai lataa itsellesi Fanseat-sovellus iTunes -kaupasta:
Elisa Viihteen asiakkaana voit katsoa lähetyksiä myös Elisa Viihde Sport-kanavilta

2. Tarkista lähetyksen ohjelma ja aikataulu osoitteessa www.fanseat.com/schedule.

3. Tykkää Fanseat-sivusta Facebookissa ja seuraa Twitterissä: @Fanseat_FI.

4. Ota mukava asento, nauti suorista lähetyksistä ja kannusta suosikkejasi jakamalla parhaat palat somessa hashtägeillä #boxlacrosse #fanseat